Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zatímco v Česku už někde nasazují sněžné pluhy, o dva tisíce kilometrů dál směrem na jihozápad mají úplně jiné starosti! Desítka slečen utekla před deštěm a sněhovými vločkami na tuniskou Djerbu, kde se věnuje vystavování křivek palčivému slunci a také tak trochu mezi sebou soutěží. Proklejete je, nebo budete na konci článku hlasovat, která z nich se vám líbí nejvíc?

Desítka dívek na tuniský ostrov přiletěla v neděli v rámci projektu Dominiky Mesarošové (38), která má pocit, že už má hodně co předávat, proto slečny učí základům modelingu. Její kemp pro modelky Poleťte s Dominikou Mesarošovou k moři (jubilejní desátý ročník se koná na jaře, do listopadového castingu se prý holky mohou hlásit už teď na emailu z jejích oficiálních webovek) částečně ochromil místní resort. Zaměstnanci zapomínají pracovat, turisté zase pravidelně se obracet při opalování.

„Opravdu nejvíc mě baví to, že dnes po čtyřech dnech se věnujeme už úplně jiným slečnám, než které s námi v neděli přiletěly. S týmem se jim snažíme dodávat sebevědomí a naučit je všemu, co by pro kariéru modelky mohly potřebovat. Hodně lidí si myslí, že chůze na módním mole nebo pózování je něco jednoduchého, ale není to taková legrace, jak to vypadá. Šprtají tu také péči o vlasy, pleť, zdravou životosprávu a podobně,“ líčí Mesarošová, která nedávno částečně odešla do modelkovského důchodu, ačkoliv k tomu zatím evidentně není úplně důvod.

Jedna ze slečen se stane vítězkou, o kterou se pak modelína bude starat, bude patřit do její stáje modelek, jimž Mesarošová přes svou agenturu shání zakázky. A prý je v tom tak dobrá, že sama už nohu na přehlídkové molo z finančních důvodů strkat nemusí.

Která z dívek Dominiky se vám líbí nejvíc?
1. Martina Batelová, 28 let, Libiš
2,5 %
2. Veronika Dlasková, 27 let, Mladá Boleslav
25,5 %
3. Marie Sekaninová, 23 let, Olomouc
4,2 %
4. Terezie Čejková, 16 let, Krásno
10,1 %
5. Julie Anna Šulcová, 18 let, Kladno
5,1 %
6. Dominika Urxová, 18 let, Rokycany
3,7 %
7. Leonarda Grygarová, 29 let, Frenštát pod Radhoštěm
10,6 %
8. Nicola Andrlová, 23 let, Frýdek-Místek
32,2 %
9. Sabina Neshybová, 17 let, Moravské Budějovice
3,9 %
10. Tereza Mašková, 25 let, Sobětice u Klatov
2,2 %
Celkem hlasovalo 13928 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám