Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Večerní Sportovní noviny na Nově mají novou moderátorskou posilu. Štěpána Sokola mohou diváci už znát z Ranních, Poledních a Odpoledních Sportovních novin a dnes večer se poprvé představí i v hlavní sportovní relaci a zaujme tak místo po Michalu Hrdličkovi.

Do světa médií Sokol vstoupil jako moderátor v regionálním rádiu, postupně přešel do celoplošných rádií a současně začal pracovat jako komentátor sportovních přenosů. Těm se na stanicích Nova Sport věnuje i nyní.

„Moderováním a komentováním sportovních relací se mi plní dětský sen. Možnost moderovat večerní Sportovní noviny je pro mě něco, čeho si opravdu vážím. Nervozita mě naštěstí nesvazuje, ale bude to samozřejmě jiné, když víte, že vás sleduje přes milión diváků,“ uvedl Sokol.

Sportu se Štěpán aktivně věnuje i ve volném čase, konkrétně hokeji, florbalu, fotbalu, posilování, jízdě na kole, v zimě na lyžích a mezi jeho koníčky patří i vodní sporty. „Miluji všechno okolo vody – potápění, podvodní ragby, plavání,“ říká.

Reklama

Další články

Načítám