Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Nikol Moravcová (36) si užila v Nevadské poušti v USA pořádnou dvoutýdenní párty a ještě u toho stihla nafotit neuvěřitelně sexy fotky. S kamarádkou se zúčastnily legendární akce Burning Man, což je outdoorový kulturní festival s třicetiletou historií. Říká se mu hřiště pro dospělé. Mimo jiné i kvůli kladnému postoji k drogám, alkoholu a sexu...

"Je tam sedmdesát tisíc lidí, kteří nemají auta, internet, mobil ani peníze. Je to známé tím, že jsou tam hodně drogy a je to jedna velká postel, ale to je každého volba. Každý si tam najde to svoje. Je to tam neuvěřitelně osvobozující," řekla Super.cz Moravcová, která si dvoutýdenní párty hodně užila.

Vezla s sebou spoustu kostýmů, ve kterých vznikly působivé fotografie. "Získaly jsme lístky od kempu, ve kterém jsme byly loni. A protože podle filozofie Burning Mana musí každý v kempu pracovat, tak my jsme pro kemp nafotily fotky, které se používají k propagaci na sociálních sitích a internetu obecně. Jednoduše taky proto, že neumíme opravovat kola," dodala Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám