Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Před třemi lety se zdálo, že mimořádně plodné manželství Tori Spelling (50) a Deana McDermotta spěje nenávratně ke konci. Herecký pár však před televizními kamerami zažehnal krizi a navzdory finanční tísni očekává už pátého potomka.

„Bylo to naprosto nečekané. Vždycky jsem toužila po velké rodině. Už se nemůžu dočkat porodu,“ pochlubila se představitelka Donny Martinové ze seriálu Beverly Hills 90210 magazínu People, na jehož stránkách hrdě vystavila kulatící se bříško.

Většina žen by na místě Tori nevěrného manžela vypakovala z domu, ale herečka vše zlé ustála a nyní opět prožívá spokojené období. Péče o Liama (9), Stellu (8), Hattie (5) a Finna (4) jí sice dává pořádně zabrat, ale přesto se těší na miminko s pořadovým číslem pět.

Radostná novinka přišla zrovna v době, kdy finanční situace slavného páru není příliš příznivá. Podle soudního rozhodnutí má totiž herečka bance vyplatit dlužných 40 tisíc dolarů, což jí dost komplikuje život. „Všechno nemůže být dokonalé. Důležité je, že miluji svého manžela a děti. Těhotenství beru jako požehnání,“ dodala maminka na plný úvazek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám