Hlavní obsah
Článek

Je stále krásná, mimořádně slavná i pohádkově bohatá, navíc bez závazků. Přesto se britské topmodelce Naomi Campbell (53) štěstí na vztahy vyhýbá obloukem. Ve svých šestačtyřiceti má za sebou samozřejmě řadu vztahů, a to i s dobře známými tvářemi, ale momentálně je už přes tři roky sama. Ovšem se zpěvákem Usherem (37), s nímž ji načapali paparazzi na romantické večeři v jedné pařížské restauraci, by jí to rozhodně slušelo...

Naomi i Usher jsou ve francouzské metropoli oficiálně kvůli týdnu módy, ale kdo ví, zda tahle schůzka nebyla v plánu už dlouho dopředu. Na náhodné setkání to totiž nevypadá, jelikož dvojice po příjemně stráveném večeru společně dokonce odjížděla i do hotelu. Campbell se přitom zdála být přítomností fotografů před podnikem mírně řečeno zaskočená.

Nebylo by to přitom poprvé, co k sobě má tahle dvojice blízko. Už v roce 2004 spolu pár s věkovým rozdílem devíti let několik měsíců randil, chemie tedy mezi nimi očividně funguje. Usher je ovšem od loňska ženatý se svou dlouholetou partnerkou a manažerkou Grace Miguel, jež je rovněž od zpěváka o dekádu starší.

Campbell to už nevyšlo například s boxerem Mikem Tysonem, hercem Robertem De Nirem, členem U2 Adamem Claytonem, šéfem F1 Flaviem Briatorem, zpěvákem Seanem Combsem ani ruským miliardářem Vladislavem Doroninem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám