Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová herečka Michaela Tomešová (32) zanedlouho ukončí již 5. měsíc těhotenství. To jí ale vůbec nebrání v tom, aby se dále věnovala své práci. Jak se Super.cz dozvěděl první, již dnes odehraje premiéru muzikálu Adéla ještě nevečeřela.

„Ano, je to pravda, odehraji dnešní premiéru v roli Květušky. Jsem moc ráda a děkuji Divadlu Broadway za další profesní šanci. Máme za sebou veřejné generálky a diváci byli úžasní,“ pochlubila se herečka.

Dále jsme se také dozvěděli, koho herečka na premiéru ze svých blízkých pozvala. „Bohužel bude chybět můj milovaný manžel Roman, se kterým čekám miminko, protože má představení v Plzni, ale vlastně já jsem na jeho minulé premiéře měla také jiné pracovní závazky. Ale držet palce mi bude má rodina, mám ve všech obrovskou oporu,“ dodala Míša.

Herečka odehraje celý blok říjnových představení muzikálu, bude mít i na premiéře nějakou pojistku? „Na premiéře bude přítomna i má skvělá alternace Dominika Richterová, takže se ničeho nebojím, věřím, že vše dopadne na jedničku. A zároveň se také těším, až se po porodu ke svým rolím vrátím, budu to brát jako skvělý relax,“ směje se Míša.

Dnešní premiéru také odehraje například Tereza Kostková se svým otcem Petrem Kostkou, Aleš Háma, Václav Svoboda nebo Michal Kavalčík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám