Hlavní obsah
Článek

Zpívá s nasazením, hlas má jako zvon a neztratila ani svůj pověstný smysl pro humor. Marta Kubišová (81) se na pódia vrátila v plném lesku. O tom se v sobotu mohli přesvědčit všichni návštěvníci Ungeltu, kde probíhal tradiční „rituál“ předávání nových židlí známých osobností do divadelního klubu.

Marta, která první listopadový den oslaví 74. narozeniny, logicky nemohla chybět. Letošní oslava dopadne určitě lépe, než ta loňská. „Tam jsem ani nedojela. Dostala jsem infarkt,“ vtipkovala z pódia legenda české pop music, která společně s hercem Petrem Stachem na jevišti jako duet vystřihla slavnou Modlitbu pro Martu.

Své rozhodnutí ukončit kariéru příští rok před prázdninami s koncem divadelní sezóny si zpěvačka nerozmyslela, ač je zdravotně v pořádku. „Cítím se dobře, zpívá mi to, musím to zaklepat,“ smála se Marta, která se během večera hodně bavila s kardiologem Petrem Neužilem, s nímž se za poslední rok spřátelila. On byl také jedním z těch, kteří ten večer do unikátní sbírky Ungeltu věnovali svou židli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám