Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paris Jackson to zřejmě s muzikantem Michaelem Snoddym myslí vážně. Mladý pár se dokonce rozhodl prověřit vztah první společnou dovolenou, ke které si vybrali slunné Mexiko a resort v letovisku Puerto Vallarta.

Osmnáctiletá Paris s o osm let starším jmenovcem svého slavného otce, který je bubeníkem losangeleské kapely Street Drum Corps, si vychutnávali společné chvíle až do pondělka, kdy je čekal návrat domů. Ještě ten den se ale naposledy vydali na pláž a na krátký oběd. Následně jejich kroky směřovaly na letiště, kde se o bagáž jako správný gentleman postaral Snoddy. Zdá se, že pár vyrazil úsporně a vystačil si na celý pobyt s jediným kufrem.

S Michaelem randí Paris minimálně od letošního dubna, kdy spolu byli poprvé vyfoceni při divoké líbačce. Snoddy je po nadějném fotbalistovi Chesteru Castellawovi její druhou velkou láskou. Jedno je ale jasné, pokud bude mít tenhle románek delšího trvání, bude jediná dcera krále popu za chvíli jako omalovánky. Od svého milého totiž ‚okoukala‘ nadšení pro tetování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám