Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podzim už definitivně přebral vládu nejen kalendářně, ale i teplotně, a tak se mnozí z nás začínají shánět po teplejších svršcích. V Blancheporte jsme pro vás vybrali několik podzimních a zimních módních kousků z Francie, které by se vám mohly hodit, a také pár tipů z oblasti interiérového designu. A když si pospíšíte a nakoupíte do 10. 10., můžete navíc i hodně ušetřit. Takže co by vám letos na podzim a v zimě určitě v šatníku a v domácnosti nemělo chybět?

Bunda v koženém vzhledu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bunda z kvalitní umělé kůže, hit, který neomrzí a hodí se ke všemu. Vynést ji můžete s elegantními šaty i s ležérními džíny. Tento módní kousek je k dispozici ve čtyřech barvách a devíti velikostech. V současné době je – do 10. 10. - v akci se 40% slevou.

Pletená čepice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také nerada nosíte čepice, protože máte pocit, že vám žádná nesluší? Tak právě pro vás máme dobrou zprávu. Oversize nemusí být jen svetr nebo kabát, ale i pletená čepice, která sluší bez výjimky každému. Můžete ji mít v béžové, černé, čokoládové nebo švestkové barvě.

Šaty pro každý typ postavy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento romantický model šatů má promyšlený střih, který bude slušet štíhlým i plnoštíhlým ženám. Rozšířené tzv. pagodové rukávy jsou pohodlné a skvěle vypadají. Vzdušný materiál je příjemný v teplejším počasí, a když se ochladí, můžete si pod šaty vzít top s dlouhým rukávem a silnější punčocháče nebo legíny. Model je k dispozici v 9 velikostech.

Povlečení Lovely

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už jste někdy spali ve flanelovém povlečení? Pokud ne, tak vězte, že to je zážitek, který si rozhodně nesmíte nechat ujít. Od podzimu do jara vás bude flanelové ložní prádlo hýčkat každou noc. Můžete vybrat z velkého množství barev, vzorů a rozměrů.

Přehoz na pohovku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte chuť vylepšit svůj domov? Nekupujte nový nábytek, efektní změny dosáhnete pomocí bytového textilu. Stylové, ručně tkané přehozy můžete mít v mnoha rozměrech: na pohovku, křeslo či postel. Lze využít i jako deku nebo ubrus. Dva okraje jsou zdobeny trendy střapci.

Další články

Načítám