Hlavní obsah
Článek

Během působení v pořadu Tvoje tvář má známý hlas se Anna Julie Slováčková (28) převléká do nejrůznějších šílených kostýmů. Když dostala dcera Dády Patrasové (67) a Felixe Slováčka za úkol odprezentovat šaty, které vznikly 3D technologií v tiskárně, tak to neměla o nic lehčí.

Transparentní model složený z několika dílů totiž vznikal v Asii pro extrémně útlou modelku a výstřední kousek tak více odhaloval, než skrýval. „Ty šaty jsou krásné, ale pro nějakou jinou příležitost je neobléknu. A kdyby byly vzadu trošku delší, tak budu ještě radši,” řekla zpěvačka, které pod šaty vykukoval zadeček krytý jen tělovým body. „Tohle mám na sobě asi naposledy, je to přece jen unikát,” uvedla Slováčková.

Aničce by se ale líbilo, kdyby technika postoupila natolik, že by si mohla šaty vytisknout doma v tiskárně. „Už jsem si říkala, že bych si večer řekla, co na sebe, namalovala si je, vytiskla. Po obnošení bych je zničila a vytvořila si další. Hlavně bych nemusela žehlit, což já nesnáším,” dodala s úsměvem Anna Slováčková.

Reklama

Další články

Načítám