Hlavní obsah
Článek

Problémová herečka z nekonečného anglického seriálu EastEnders Daniella Westbrook (42), která před lety plnila stránky novin svým neúspěšným bojem se závislostí na kokainu, nedávno našla novou lásku. Jejím přítelem se stal teprve čtyřiadvacetiletý George Arnold, ale nyní to vypadá, že se v jejich románku objevila pořádná bouřka...

Herečka, která se s oblibou se svým mladíčkem fotila i v posteli pod peřinou, začala George obviňovat z nevěry, a to dokonce s její nejlepší kamarádkou. Vyplynulo to z jejích vzkazů na sociálních sítích, podle nichž ji měl George podvést minulý víkend s kamarádkou během výletu na Ibizu, kam spolu údajně měli vyrazit. Daniella ale posléze většinu ze svých poněkud zmatených výlevů z Instagramu smazala.

Podle nejnovějších informací Daily Mailu dokonce Westbrook přiznala, že opět spadla do drog a po nedávných zdravotních a nyní i psychických problémech s partnerem opět užívá kokain. Její přátelé dokonce tvrdí, že už utratila i veškeré peníze, které dostala za svou letošní účast v reality show Celebrity Big Brother.

Reklama

Další články

Načítám