Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmačtyřicetiletý Brazilec Valdir Segato se netají svým obdivem k Arnoldu Schwarzeneggerovi a komiksové postavě svalovce Hulka. Dřít dlouhé hodiny denně v posilovně se mu ale nechce, a proto si k obrovským svalům dopomáhá tak, jak umí...

Před pěti lety si tenhle chlápek ze Sao Paula začal do těla vpichovat směsi oleje, čímž docílil, že například biceps zdvojnásobil velikost a po obvodu teď měří 59 centimetrů. Podobně dopadla i jeho ramena. Co se mu ovšem hodně nepovedlo, jsou trapézové svaly, ty mu kvůli opakovaným vpichům dělají obrovské boule za krkem. Zaručeně nejlegračněji ale působí Valdirův hrudník. Brazilec si totiž vytvořil regulérní čtyřky, za které by se nemusela hanbit ani Pamela.

Muž podle svých slov nevnímá zdravotní rizika, která svým jednáním podstupuje. Své umělé svalstvo hodlá nadále zvětšovat a i na svou přezdívku ‚monstrum‘ je prý náležitě hrdý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám