Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Než se stala zpěvačkou, textařkou a především manželkou bývalého francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho, živila se Carla Bruni-Sarkozy jako modelka, a tak není divu, že jí to k módnímu průmyslu stále táhne. A právě proto bylo možné krásku s italskými kořeny několikrát spatřit i na nedávném týdnu módy v Paříži.

Ačkoli se vždy stylová Bruni-Sarkozy objevovala pokaždé v první řadě, i dnes by jí to stejně tak slušelo i na samotném mole. Postavu by na to i ve svém věku rozhodně měla. V prosinci přitom oslaví už devětačtyřicet. Carla dokonce svého času patřila mezi 20 nejlépe placených modelek světa. Může se pochlubit spoluprací se značkami Christian Dior, Givenchy, Paco Rabanne, Sonia Rykiel, Christian Lacroix, Chanel, Versace, Karl Lagerfeld, John Galliano, Yves Saint-Laurent či Guess.

Pokud vás zajímá, čí kolekce si nenechala ujít, vězte, že koncem minulého týdne to byla přehlídka Balmain a Christian Dior, kde vedle ní usedly například Rihanna, Karlie Kloss, Kate Moss či Gemma Arterton. V pondělí se nechala zlákat novými modely na příští jaro a léto od Chanelu. Tam se pro změnu mohla potkat s obávanou šéfredaktorkou Vogue Annou Wintour, zpěvákem Usherem či nadějnou herečkou Lily-Rose Depp.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám