Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pokud známé dámy nestihnou do čtyřicítky založit rodinu, podléhají depresím z obav, že už se miminka nedočkají. V případě opačného pohlaví ale na věku vůbec nezáleží.

Muži jsou totiž schopní reprodukce podstatně déle, takže nejsou výjimkou případy, kdy si pořídí potomky s věkovým rozdílem celé generace. Ukázkovým příkladem je Alec Baldwin (65), který má s exmanželkou Kim Basinger dvacetiletou dceru Ireland, ale na stará kolena si našel mladší partnerku Hilarii, která mu během tří let porodila už tři další potomky.

Podobným případem je i Bruce Willis (69). Ten má z manželství s Demi Moore (61) tři dospělé dcery Rumer (28), Scout (28) a Tallulah (22), ale v roce 2009 se oženil s Emmou Heming, která mu porodila Mabel (4) a Evelyn (2). Ve stejných stopách jde i Mel Gibson (60), který se devátého potomka dočká s o 36 let mladší Rosalind Ross.

Zkušeným tatínkem je také hollywoodský veterán Kelsey Grammer (61), který má celkem šest dětí. Nejstarší dceři Spencer je 33 let, syn Kelsey přišel na svět teprve před dvěma lety.

Pozdní populační exploze postihla kromě Hollywoodu i kapelu Rolling Stones, jejíž členové mají kromě sexu, drog a rock´n´rollu další společné téma. Kytarista Ronnie Wood (68) se letos v květnu díky Sally Humphreys (38) stal tatínkem dvojčátek Gracie Jane a Alice Rose. Mick Jagger (80) se už těší na potomka s pořadovým číslem sedm.

Mimořádně plodným mužem je také nevidomý zpěvák Stevie Wonder (66). Ten zplodil celkem devět dětí. Nejmladší dcerku Niu mu předloni porodila Tomeeka Bracy.

Kdo je nejsympatičtější tatínek?
Alec Baldwin
12,4 %
Bruce Willis
73,7 %
Kelsey Grammer
1,9 %
Mel Gibson
7,9 %
Ronnie Wood
1,1 %
Mick Jagger
1,2 %
Stevie Wonder
1,8 %
Celkem hlasovalo 22100 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám