Hlavní obsah
Článek

Může mladičká hollywoodská hvězda Scarlett Johansson (26) nahradit legendu, jakou bezesporu je Brigitte Bardot (76)? O to se nyní pře francouzské publikum poté, co muzikant Lulu Gainsbourg (25), syn mnohem slavnějšího hudebníka Serge Gainsbourga (+62), zveřejnil předělávku jedné ze slavných písní svého otce.

Legendární song Bonnie and Clyde, který vznikl v roce 1968, nazpíval francouzský skladatel spolu s tehdejším sexsymbolem Brigitte Bardot. Lulu, kterému bylo pět let, když jeho otec v roce 1991 zemřel, píseň pojal v modernějším duchu.

Pěveckou partnerku mu přitom dělá herečka Scarlett Johansson, jež na rozdíl od BB zpívá a recituje v angličtině. Ve zveřejněné ukázce z klipu chce ukázat, že jako žena se v porovnání s Brigitte nemá za co stydět. Video je velmi smyslné a Scarlett, bývalá partnerka herce Seana Penna, se nebojí svým přepychovým tělem pochlubit.

A co si o novém hudebním počinu myslí Francouzi? Jsou poměrně jednotní. „Nikdo nikdy nenahradí BB, je jedinečná,“ píše jeden z přispěvatelů v diskuzi pod videem, které zveřejnil magazín Parismatch.com. „Mám radši originál s BB,“ dodává další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám