Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Německá sexbomba Micaela Schaefer (40) zpestří svou přítomností snad každou velkou akci, která se koná na území Německa.

Tentokrát se rozhodla vystavovat své ženské zbraně v Mnichově, kde se konal populární pivní festival Oktoberfest.

Nestydatá modelka se pustila do nové profese servírky s vervou sobě vlastní. Coby originálně pojatá obsluha nahoře bez možná aspoň trochu zvýšila letos jinak neslavné festivalové tržby, protože o její půllitry, kterými si zakrývala odhalená ňadra, byl mezi rozjařenými bavorskými pivaři nebývalý zájem.

Tmavovlasá modelka roznášela pivo i se svou neméně prostopášnou kamarádkou Yvonne Woelke, která v Německu mimo jiné působí jako herečka.

Micaela je však mnohem známější (zejména mezi příznivci naturismu). Proslavila se už před několika lety tím, že se svlékala u Braniborské brány, aby podpořila německý fotbalový nároďák.

Vyzývavá silikonka se také objevila například v pořadu America´s Next Top Model nebo v reality show Big Brother. Prsatá Němka se dále honosí titulem Miss Ostdeutschland a na svém kontě má i vítězství v anketě pánského časopisu Miss Maxim či lechtivé fotky pro pánský časopis Playboy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám