Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kristen Stewart (34) tu a tam ještě světu názorně ukáže, že umí vypadat jako holka. Sice k tomu i tentokrát použila pánský styl, ale jak se můžete přesvědčit, v dost dráždivé podobě.

Americký talent, který herecky rozkvétal i po slavné sérii Stmívání, například ve snímcích Na cestě či Pořád jsem to já, se v pondělí v New Yorku představil rovnou ve dvou rajcovních modelech, kde hrálo hlavní roli sako a pod ním nic, dalo by se říct...

V prvním případě, kdy do Velkého jablka přicestovala kvůli propagaci své filmové novinky Certain Woman a zamířila ke svému hotelu, na sobě měla černé sáčko s bílým tričkem, ale pod ním jen tak titěrné šortky, že nebyly ani vidět.

Večer pak Kristen, která v červenci konečně otevřeně přiznala lesbický vztah s Alicií Cargile, ještě přitvrdila a místo dlouhých nohou dala na odiv holý hrudník. Na premiéru zmiňovaného dramatu, které se promítalo během newyorského filmového festivalu na umělecké scéně Alice Tully Hall, nakráčela na platinově blond odbarvená kráska v kalhotovém kostýmku. Místo topu či košile ovšem pod sakem nechala prosvítat jen vlastní pokožku a zlatý řetízek s přívěskem. Na akci se posléze Kristen setkala i se svou hereckou kolegyní ze Certain Woman Michelle Williams, která vsadila na černou klasiku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám