Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Živé televizní přenosy s sebou nesou riziko, že ne vše se vždy povede tak, jak bylo naplánováno. Někteří mají možná ještě v paměti trapas, kdy se do vysílání Novy nedopatřením dostal nadávající technik. Nepříjemnost včera potkala i Reye Korantenga, kterému se v Televizních novinách nepovedlo spojit s Andrejem Babišem, s nímž měl udělat krátký rozhovor o státním rozpočtu.

Nezdařené spojení mezi studiem a ‚terénem‘ ale není nic až tak výjimečného, zajímavý byl ovšem dialog, kterého se diváci dočkali místo původně plánovaného. Rozpočtu se totiž rozhodně netýkal.

Připravený Andrej Babiš se zřejmě někoho z televizního štábu, každopádně někoho, kdo byl v bezprostřední blízkosti dění, zeptal - a vše šlo přímo do vysílání -, kdo že to zpravodajskou relaci dnes moderuje, aby věděl, koho ve sluchátku očekávat. Odpověď překvapila asi všechny diváky Televizních novin, muž totiž odpověděl: „Ten hnědej pán. Nevím, jak se jmenuje...“.

Novu jsme požádali o vyjádření k této věci, nakonec se nám dostalo pouze obligátního: „V průběhu rozhovoru s panem Babišem došlo k technickým problémům, divákům se za ně omlouváme,“ řekla mluvčí televize Alžběta Cimová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám