Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě nedávno ji bylo možné několikrát spatřit v přítomnosti syna Madonny a Guye Ritchieho, teď to ovšem vypadá, že do hry vstupuje i mladý Beckham. A kdo je onou kráskou, která učarovala hned dvěma synům slavných rodičů? Jde o teprve šestnáctiletou začínající modelku Kim Turnbull.

Zatímco koncem září se o mladinké brunetce začalo psát jako o možné nové lásce téměř osmnáctiletého Rocca Ritchieho, v pondělí s ní byl viděn jeho kamarád Brooklyn Beckham (17), který dal po letním románku sbohem talentované herečce Chloe Moretz (19). S Kim se v pondělí vydali na procházku po výjimečně prosluněných ulicích Londýna a bylo vidět, že vzájemná společnost není ani jednomu nepříjemná.

Brooklyn navíc sympatickou studentku, jež je vnučkou umělce Williama Turnbulla, neustále pošťuchoval a cosi jí šeptal do ucha. Že by Brooklyn našel novou múzu pro své focení? Beckham junior je totiž aspirujícím módním fotografem, což jistě uvítá i jeho maminka Victoria, která se už několik let naplno věnuje pouze návrhářské činnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám