Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dannie, která všem připadá jako veselá boubelka plná života, má za sebou hodně drsné životní období. Teprve teď na ně může vzpomínat a vyprávět o tom, jak dva roky žila s psychopatem, který málem zničil nejen její profesní, ale i osobní život. Dokonce o tom nazpívala i píseň.

"Trvalo to dva roky. S tím mužem jsem se poznala, ještě když jsem byla s bývalým přítelem, s nímž jsem byla osm let. Říkal, že je vztahový kouč a náš vztah nám pořádně 'rozkoučoval', už jsme na sobě viděli jenom chyby. A já skončila s ním. Tvrdil, že mi bude dělat i manažera, ale žádná vystoupení nebyla, naopak mi je zakazoval. Když jsme spolu byli v New Yorku, kde se mi rozjížděla kariéra, podařilo se mu to úplně zničit, nepouštěl mě vůbec ven. Zachránilo mě až to, že mě začal podvádět, jinak bych mu všechno pořád věřila," svěřila Super.cz sympatická blondýnka.

"Po ukončení vztahu jsem byla i u psycholožky, která konstatovala, že jsem žila s psychopatem a mám štěstí, že jsem dopadla, jak jsem dopadla. Přitom mne před ním varoval i jeho bratr i další přátelé. Ale člověk je v tu chvíli slepý a hluchý," krčila rameny. "Další rok jsem nebyla schopná navázat žádný normální vztah s mužem," dodala Dannie, která je teď už šťastná skoro rok a půl s tanečníkem Albertem.

"No a svůj příběh jsem v New Yorku, kde jsme se potkali, vyprávěla i skladateli Petru Fiderovi. Napsal podle mého vyprávění písničku Volám, která by měla zaznít i v rádiích. Tak mám konečně písničku v češtině, takže to nakonec bylo k něčemu dobré," uzavřela Dannie, která se skladatelem z kapely Verona plánuje dlouhodobější spolupráci. I proto, že druhá půlka Verony, zpěvačka Markéta Plecháčová (39), nedávno porodila své první dítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám