Hlavní obsah
Článek

Byli spolu osm let, rok a půl jako manželé. Pro mnohé nečekaně modelka Nikola Zvěřinová opustila exVyVoleného Petra Zvěřinu, našla si nového partnera Pavla, a jak sama říká, neplánovaně si s ním hned pořídila dítě. S Anetkou otěhotněla během prvního měsíce nového vztahu.

Nikola se odstěhovala za novým partnerem do Trutnova, kde s novou rodinou žije a už jenom čeká, až výsledky testů DNA určí otcovství dítěte, protože malá Anetka je úřady automaticky brána jako manželské dítě s Petrem, ačkoli s ním už nežije.

"Už nám to nefungovalo. Každý jsme měli jiný názor na život. Petr si jel ten svůj bohémský párty život, který se už neslučoval s tím mým. Už jsem chtěla tu rodinu, na což Petr není," svěřila TopStaru, že právě v té době potkala i nového partnera, s nímž okamžitě otěhotněla.

"Někdo si může říct, že jsem mu zahla s frajerem a mám dítě, ale nikdo nežil můj život a nikdo neví, v čem jsem žila. Myslím, že každý druhý by hodně rychle utekl. Pavel nás miluje, Pavel pracuje, tráví s námi čas, je vtipný, je zodpovědný, což já vyžaduju," doplnila.

Vztah se stále ještě manželem se vyostřil. "Nechal všechny starosti a své průšvihy na mně. Brečela jsem v těhotenství mockrát. Pak jsem si řekla, že udělám tlustou čáru. O Petrovi nevím vůbec nic, jen to, že mu bude čtyřicet, měl by údajně žít u rodičů, což je mi samozřejmě líto," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám