Hlavní obsah
Článek

Po šokujícím přepadení Kim Kardashian (43) v hotelovém apartmá v Paříži, k němuž došlo v pondělí v brzkých ranních hodinách, otřesená americká celebrita z francouzské metropole urychleně odletěla zpět do USA. Celá ukrytá pod velkým kabátem v doprovodu své asistentky a bodyguarda nastoupila do soukromého letadla. Kromě psychické újmy utrpěla Kim i značnou ztrátu. Zloději jí údajně odcizili šperky v hodnotě 267 miliónů korun.

Podle Daily Mailu Kim s velkou pravděpodobností přišla i o prsten, který byl kopií jejího zásnubního prstenu a Kim jej dostala teprve minulý měsíc od manžela Kanyeho Westa (46) a od té doby se s ním často chlubila na sociálních sítích. Jeho hodnota má činit 3,5 miliónu liber (110 miliónů korun).

Pět maskovaných a ozbrojených mužů v přestrojení za policisty v pondělí okolo třetí hodiny ranní vtrhlo do hotelového apartmá Kardashian, ta údajně se zbraní přiloženou u hlavy zoufale prosila o život. Kromě šperků se televizní hvězdě ztratilo i několik osobních věcí včetně dvou mobilních telefonů. Její bodyguard Pascal Duvier byl v neděli v noci viděn venku s Kourtney Kardashian a během incidentu prý klientku nehlídal.

Kim je podle policie silně otřesená, ale vyvázla bez zranění. Před odletem domů poskytla plnou výpověď. Kanye West zrušil svůj plánovaný koncert v New Yorku, aby mohl být oporou své ženě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám