Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Yvettu Blanarovičovou (60) jsme celé léto neviděli. A přitom ho překvapivě netrávila v zahraničí, ale na Moravě a ve Slezsku. Každopádně na večírku časopisu, který slavil 10. výročí, vypadala úžasně. Jako by zase o trochu omládla.

"Moc jsem neodpočívala, ale dělala jsem jenom věci, které chci a které mě baví. To je hrozně důležité," prozradila Yvetta. "Podívala jsem se do krásných koutů naší země. Člověk si uvědomí, že nemusí nikam k moři, protože naše vlast je nádherná," mínila.

Protože jsme se potkali na párty věnované glancu, zajímalo nás, co to znamená pro samotnou zpěvačku. "Je to specifická záležitost, každý to cítí jinak. Myslím si, že žena by měla zůstat ženou, neměla by se z ní stát mužatka, ale zase ani puťka," myslí si.

"Když se mě mladé holky zeptají, co je pro mě priorita, tak jim říkám: ‚Děvčata, říkat chlapovi, že neumíte vařit a neustále telefonovat na nějakou službu, aby přivezli pizzu, to každého chlapa omrzí. Naučte se vařit! Ono je dobré je nakrmit, zapálit tu svíčku, držet domov a být výborná v posteli. Důležité je také naslouchat a nemyslet si, že vždycky máme pravdu. Má tady být rovnováha a nesnažit se vybojovávat si nějakou pozici. Tu pozici už žena má jako nositelka rodu, a to je nejdůležitější,‘ " prozradila svůj recept na šťastný vztah Blanarovičová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám