Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S žádnou přítelkyní jsme Michala Kavalčíka alias Rudu z Ostravy nepotkávali. To ale neznamená, že žádnou nemá. S půvabnou blondýnkou jsme ho zastihli díky tomu, že ho doprovázela do kadeřnictví, kde si po sedmnácti letech nechal ostříhat svoji hřívu.

A jak se vlastně tento pár dal dohromady? Kdo koho sbalil? „Já jsem nejdříve začala dělat Rudovi manažerku a pak už to šlo tak nějak samo. Takže jsme se sbalili nějak vzájemně,“ práskla Zuzana.

Pár spolu randí již rok a půl, v plánu je i svatba. „Zuzanka říkala, že žádost o ruku pozná. Já na to říkám - a jak? No tuším, že kolem nás bude asi 16 kamer, 6 tajně nastražených mikrofonů, a tak poznám, že mě asi žádáš o ruku. Ale teď už začíná podzim, takže to nechám na nějaké hezčí počasí, jaro, nebo léto,“ dodal Michal.

Po 11 letech je z Rudy z Ostravy Michal Kavalčík, herec je nyní v jednom kole, tento týden ve čtvrtek má v Divadle Broadway premiéru muzikál Adéla ještě nevečeřela, kde hraje Nicka Cartera, a nadále účinkuje v muzikálu s písněmi Václava Neckáře Mýdlový princ.

Reklama

Další články

Načítám