Hlavní obsah
Článek

Herec Jiří Krampol (85) měl při autonehodě na dálnici D1 obrovské štěstí. Cestou na vystoupení do Brna si společně se svým kolegou, zpěvákem Karlem Bláhou, v klidu poklimbával v autě, když se jejich vůz řízený Jakubem Herzánem (synem moderátora Michala Herzána) střetl s automobilem řízeným rumunskou posádkou.

Ti po střetu s vozem ihned zavolali policii, která po orientační dechové zkoušce prokázala, že byl řidič pod silným vlivem alkoholu. Ač měl řidič 2,65 promile, Krampol si prý ničeho nevšiml.

„Kdybych věděl, že řidič požil alkohol, v životě bych do auta nesedl, nejsem přece idiot,“ řekl Super.cz Krampol s tím, že na Herzánovi nebylo vůbec vidět, že by měl být opilý. Podle herce je velké štěstí, že k nehodě došlo celkem brzy po výjezdu z Prahy.

„Nedovedu si představit, co by se stalo později, kdyby pak třeba usnul za volantem, všude bylo hodně aut, v Brně zas byl velký provoz po zápasech Sparty,“ přemítal Krampol.

Podle informací Blesku se prý měli Rumuni z nabouraného auta ještě před příjezdem policie poprat s opilým řidičem. Krampol si však žádného střetu nevšiml. „Seděli jsme s Karlem Bláhou v autě, žádnou rvačku jsem nepozoroval,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám