Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela Tomešová (32) se v sobotu rozloučila s muzikálem Atlantida a Divadlem Kalich vůbec. Doufá ale, že ne na dlouho a brzy po porodu, jen co jí to okolnosti dovolí, se na svá domovská prkna vrátí. „Určitě to rychle uteče, nicméně myslím, že po návratu se mi bude hrát jinak. Sama jsem na to zvědavá. Teď se hlavně už moc těším na miminko. S Romanem se nemůžeme dočkat,“ řekla Míša.

Od kolegů Míša dostala na rozloučenou velký balíček, sami jej nazvali ‚těhotenská kytice‘, zastupující nejrůznější chutě. Bude se hodit. „Nevyhýbá se mi řada momentů, které zná spousta budoucích maminek. Takže ano, i já jsem první tři měsíce hodně zvracela a i já v poslední době jím jak protržená. Ani vám nemůžu říct, na čem ujíždím nejvíc, protože sním prostě všechno,“ smála se.

Úsměvný je i další její těhotenský poznatek: „Vždycky jsem bývala spíš nekoordinovaný raplík, ale teď jsem daleko rozvážnější a vyklidněná. A ještě jednu novinku u sebe pozoruju: Začala jsem být hodně upřímná. Rovnou řeknu, co si myslím. Nechci v sobě dusit věci, které mi nesedí, a začerňovat si jimi mysl. Chráním tak před nimi i miminko. Jen nevím, jestli je to dobrá zpráva pro mé okolí,“ dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám