Hlavní obsah
Článek

Škatulata, hejbejte se. Nejprestižnější soutěž krásy Česká Miss už zase mění svoji šéfku. Po Michaele Maláčové a Marcele Krplové nastupuje nová svěží tvář. Většinovým vlastníkem České  Miss nadále zůstává podnikatel Petr Kozáček. Krplová svůj podíl (49 procent) prodala a ze soutěže odchází.

A nástupkyně za ni už existuje. Podle našich ověřených zpráv se informace na veřejnost má dostat až za pár dní, Super.cz ale již dnes ví, že novou šéfkou soutěže je bývalá Česká Vicemiss 2007 a modelka Eva Čerešňáková. Ta od Krplové podíl koupila společně se svým partnerem, podnikatelem Martinem Ditmarem. A přesně deset let od svého umístění v soutěži bude korunovat vítězku.

Svou novou pozici potvrdila i samotná Čerešňáková. „Intenzivně pracujeme na novém konceptu a brzy bude detailněji představen na tiskové konferenci. Česká Miss 2017 bude úplně jiná, atraktivnější, zábavnější a s mezinárodním přesahem. Součástí soutěže bude i výraznější charitativní zaměření,“ prozradila Čerešňáková.

Eva letos vydala knihu s názvem Miss, sny vs. realita. Popisuje v ní zkušenosti, zážitky i chvíle zklamání na cestě za svými sny. Nyní by ráda své zkušenosti předala novým kráskám a také si přeje, aby o ně bylo dobře postaráno.

Bude to mít ale hodně náročné. Televize Prima už Českou Miss vysílat nechce a zájem zatím nejeví ani další televize. A bez televizního přímého přenosu se budou partneři hledat velmi těžko. Přejeme Evě hodně štěstí v nové etapě života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám