Hlavní obsah
Článek

Známe nejkrásnější tváře Česka. V noci ze soboty na neděli se Miss Face 2016 stala osmnáctiletá studentka veřejné zprávy z Bašky Nikola Uhlířová. Titul I. Vicemiss si odnesla devatenáctiletá Alice Činčurová z Roudnice nad Labem a třetí nejkrásnější tváří je dvacetiletá blondýnka z Prahy Zuzana Straková.

Mají nejen krásné tváře, ale i dokonalé postavy. Vítězka Nikola Uhlířová se pyšní při výšce 171 centimetrů mírami 83-60-88, druhá nejkrásnější dívka, 171 centimetrů vysoká Alice Činčurová, je v modelingu úplný nováček a těší se na nové zkušenosti. A její míry? 84-60-91. Zuzana Straková se stala nejen třetí nejkrásnější tváří, ale také získala titul Miss Body. Nejkrásnější tělo má míry 87-63-89, Zuzana měří 172 centimetrů.

Vítězka Nikola pojede Českou republiku reprezentovat na světovou soutěž Miss Grand International, Zuzana zase na Miss Global, kde na čtvrtém místě letos skončila loňská II. Vicemiss Face Nikola Bechyňová.

Zuzana bude oslňovat nejen krásou, ale také jazykovou vybaveností. "Zuzka umí anglicky, francouzsky a španělsky a domluví se také čínsky," řekla Super.cz ředitelka soutěže Miss Face Taťána Makarenko.

S volbou poroty je naprosto spokojená. "Jsou krásné a perspektivní. Věřím, že uspějí, protože jsou mladé, ambiciózní, zajímavé, chytré a hlavně chtějí pracovat. A to je velmi důležité pro to, aby zůstaly v modelingu i po vítězství v Miss," dodala Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám