Hlavní obsah
Článek

Od svatby s hudebníkem Lukášem Boho (32), těhotenství a narození dcery Rosalie si Jitka Boho (32), za svobodna Válková, úzkostlivě střeží soukromí. O to větším překvapením pro její fanoušky může být klip k písni Hledání, kde naopak své soukromí otevřeně odhaluje.

Samotný klip se točil na hotelovém zámku na Okoři a u zpěvačky doma a kromě Jitky a jejího manžela v něm vystupuje ještě její švagr Evžen „Je to takový rodinný podnik,” uvedla s úsměvem kráska.

Nejkrásnější dívka roku 2010 byla ráda, že v klipu vystoupil její manžel Lukáš a nemusela využít anonymního modela či herce. „Můj manžel není úplně zvyklý vystupovat před kamerou. Musel si proto dát dvě piva, aby se uvolnil,” s úsměvem prozradila pikantní skutečnost z natáčení Česká Miss 2010. „Pro nás to byla zajímavá zkušenost, pohled do našeho soukromí,” popisuje Jitka klip, který Super.cz představuje jako vůbec první médium.

Singl Hledání je první písní ze zpěvaččina připravovaného alba. „Prošli jsme si každý někdy vztahem, který nebyl podle našich představ, a že jsme si přáli najít někoho, s kým nám bude krásně, kdo nám bude rozumět, kdo bude na stejné vlně, s kým budeme moci prožít ty krásné chvíle,” dodala Jitka Boho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám