Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zatímco dnes přichází Karel Gott (†80) do společnosti zásadně v doprovodu své tiskové mluvčí a pečlivě si hlídá každou fotku i výstup v médiích, dříve bylo všechno jinak. Jeho přístup k novinářům byl zkrátka a jasně přívětivější. Jako důkaz mohou sloužit fotky, které vznikly téměř na chlup přesně před deseti lety.

Na konci září roku 2006 Gott se svou ještě přítelkyní Ivanou Macháčkovou (48) a pětiměsíční Charlottkou vyrazili společně s tchyní Blankou a nejstarší dcerou Dominikou na dovolenou na Kanárské ostrovy.

Přítomnost fotografů, kteří je sledovali, jim nikterak nevadila. Ba naopak. Ochotně jim zapózovali v plavkách u bazénu i při radovánkách v moři. Dnes už by byl podobný scénář nejspíš úplně nemožný a i focení z bezpečné vzdálenosti by předcházela nejedna hysterická scéna.

Jiné soukromé Mistrovy fotografie z cest jsou totiž v posledních dnech předmětem skandálu, který rozvířil bulvární vody. Karel Gott se chce totiž soudit s autorem nové fotografické knihy Na cestách se slavíkem Jiřím Krušinou. Prý hlavně proto, že se mu nelíbí fotka, kde si před fanynkami z legrace rozpíná poklopec. To by před deseti lety určitě neudělal....

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám