Hlavní obsah
Článek

Také Andrea Verešová (43) se stává modelkou, která přechází na druhou stranu barikády. Nejkrásnější Slovenka roku 1999 už není pouze nádherným ramínkem na šaty, ale jednotlivé modely začíná sama navrhovat. Nebo se na jejich designu významně podílí. Verešová spojila síly s kamarádkou, návrhářkou Zuzanou Lešek Černou, která žije stejně jako Andrea v Plzni.

„Párkrát jsem měla na sobě její šaty. Jednou jsme došly k názoru, že mi chybí nějaké malé černé šaty na koktejl, na běžné nošení nebo na párty. Nakonec z toho vznikla ucelená kolekce,” rozpovídala se Andrea o novinkách na znovu otevření jejího dvorního kadeřnictví na pražských Vinohradech. „Mělo by se to začít prodávat od prvního listopadu. Většina modelů je již ušitá, ale jednotlivé kousky budeme zákaznicím vytvářet také přímo na míru,” vysvětlila Andrea.

Andrea Verešová se vydala ve šlépějích modelek Kate Moss, Rosie Huntington-Whiteley, Alexy Chung nebo své české kolegyně Simony Krainové, které rovněž spojily síly s etablovanými designéry či značkami a uplatnily nabyté zkušenosti z modelingu a světa šoubyznysu.

Související témata:
Designéři

Reklama

Další články

Načítám