Hlavní obsah
Článek

O tom se zpěvačce se slabostí pro pestré, honosné a především nevkusné modely ani nesnilo. Sisa Sklovska (58) se prošla po molu společně s Andreou Verešovou (43).

Bratislavské dny módy zahrnovaly i prezentaci nejnovější kolekce návrhářky Jany Pištějové, která oblékla známé tváře. Nestárnoucí Andrea Verešová na molu nikoho nepřekvapila, ale padesátiletou Sisu by v roli modelky očekával jen málokdo. Zpěvačka je totiž proslulá svými módními prohřešky.

Když Sisa při oblékání nespoléhala na vlastní estetické cítění, dopadlo to na její poměry velmi dobře. Pod bílé šaty s odvážně odhaleným hrudníkem si nevzala podprsenku, což si může dovolit jen málokterá padesátnice. Pokud by návrhářka outfit nedoplnila obrovskou náušnicí z černého peří, bylo by to snad i na pochvalu.

V zákulisí už to ovšem byla opět stará dobrá Sisa. Zlaté šaty ozdobené palmou a tygrem byly přesně tím, co ji odlišuje od zbytku slovenského šoubyznysu i celého světa. Módním kouskem ve stylu ubrusu z asijského bistra Sisa dokázala, že starou fenu novým kouskům nenaučíš...

Obstála Sisa Sklovska v roli modelky?
Ano, na molu jí to moc slušelo
74,2 %
Ne, je to ztělesnění nevkusu
25,8 %
Celkem hlasovalo 13159 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám