Hlavní obsah
Článek

V jednom z nejoblíbenějších tuzemských seriálů, Ordinaci v růžové zahradě, se dějí věci. Dnes večer poběží na televizních obrazovkách teprve třetí poprázdninový díl a napětí se dá doslova krájet. Některým aktérům nekonečného seriáluzačně osud splácet svou daň.

Čestmír Mázl, jehož roli ztvárňuje Petr Rychlý, (58) je po koupi stavební parcely na mizině. Navíc musí uhradit škodu, kterou způsobil Jakub na večírku v domě spolužaččiných rodičů.

Do Ordinace v růžové zahradě navíc má nastoupit nový pediatr Šimon Žáček. Pantoflíček se bojí říct Zuzaně, že je Šimon jeho syn, a prosí Bělu, aby ho vydávala za svého známého. Doktor Švarc svádí sestru Elišku. Když dosáhne svého, předvede jí, že má do romantického milovníka opravdu daleko. Zdena a David řeší společné bydlení. Když ve vile Tichých vypadnou pojistky, musí Suchý dokázat, že je nejen geniální chirurg, ale také praktický muž.

Jste zvědaví, jak vaši hrdinové z lékařského prostředí vyřeší své strasti a slasti? To se dozvíte již dneska večer od 20.00 na Nově.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám