Hlavní obsah
Článek

Jako by se po těžkém konci vztahu s exmanželem Romanem Vojtkem (52) rozhodla užívat si života! Nebo je to všechno jinak, než to vypadá? Hercova bývalá žena Tereza Vojtková (35) oficiálně chodí s hokejistou Michalem Bártou (28), nyní ale vychází najevo, že má blízko i ke zbohatlickému expříteli Elišky Bučkové a Gabriely Bártové (dříve Dvořákové).

Jakuba Malinu paparazzi načapali ve středu v půl desáté ráno v Řitce, kde Vojtková bydlí v domě, jak ho celý rozespalý opouští. Bývalka Romana Vojtka byla už pár desítek minut fuč.

„Tereza byla s Jakubem minulý týden dokonce v kině. Vídají se vcelku pravidelně,“ řekl prý zdroj Blesku, který Malinu u Vojtkové načapal. Evidentně šel po tipu, Vojtková rozhodně není nikým tak významným, koho by fotografové sledovali jen tak z plezíru.

Tereza Vojtková se odmítla vyjádřit. Podle některých zpráv se s hezounem Kubou zná dlouho, stejně jako Roman Vojtek, jejich rodiny se delší dobu přátelí.

Jestli šlo o přátelskou výpomoc, klasickou návštěvu nebo je za tím něco úplně jiného, vědí jen Tereza s Jakubem a Michalem Bártou. I když ten možná také ne…

Reklama

Další články

Načítám