Hlavní obsah
Článek

Chystáte se kupovat nový nábytek? Tak všeho nechte a běžte na stránky e-shopu MT-nábytek, jedničky v on-line prodeji bytového vybavení. Ještě 3 dny tam pro vás mají obří slevy až 67 %. Čeká na vás 9 a půl tisíce modelů pro každou generaci a do každého interiéru, všechno vám spolehlivě a včas dovezou až domů, nakoupíte na splátky a ještě můžete zboží vrátit až do 45 dnů. Nic výhodnějšího nenajdete!

Poznejte nepoznané. Svítící nábytek promění váš obývák na krajinu kouzelných přání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Objevujte nové dimenze bydlení s přitažlivou obývací stěnou Jessie 3. Uhrane vás čistými liniemi, leskem černobílých skříněk s odolným povrchem i vnitřním LED osvětlením vitrín, které dostanete v ceně. Překvapí množstvím úložných prostor a spoustou místa na TV obrazovku. Sestavte si doma skříňky podle chuti a užívejte si svoji pohodu. Za ty peníze naprostá pecka! Dříve za 14 276 Kč.

“Jsem naprosto nadšená a spokojená ve všech směrech.” A co řeknete na jídelní set vy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pevné bukové dřevo, rozkládací deska stolu z odolného lamina, komfortní polstrování židlí. To jsou jen některé z předností klasického jídelního setu Fridrich, který nadchnul nejenom paní Michaelu. Přidejte si výběr barvy moření i čalounění sedáků z látky nebo ekokůže, výborné hodnocení, senzační akční cenu a vyjde vám, že lépe si svou jídelnu nikde jinde nezařídíte. Dříve za 11 080 Kč.

Nepodceňujte kvalitní spánek. Dopřejte si ho dost na oblíbené posteli za výbornou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proč patří praktické dvoulůžko Dione 1 k nejoblíbenějším manželským postelím z nabídky MT-nábytek? Odpověď je jednoduchá. Ti, kdo už ji vyzkoušeli, oceňují pevný materiál s odolným povrchem, velkou ložnou plochu, úložné prostory v pojízdných šuplících i výběr matrace pro každou postavu. Pořiďte si ji domů i vy právě teď se super slevou, spěte lépe a žijte zdravěji! Dříve za 8 267 Kč.

Ideální lůžko pro vaše dítě? Prostorné, praktické a pohodlné. Přesně jako je toto

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak uchránit potomka od problémů s páteří v pozdějším věku? Pořiďte mu kvalitní dětskou postel Julien, jejíž výhody si pochvalují už stovky rodičů a jejich ratolestí. Potěšila je moderní povrchová úprava se snadnou údržbou, užitečný úložný prostor v šuplíku, ale i výběr barvy úchytu zásuvky a taky bezva cena. Doporučujeme jako super řešení do každého pokojíčku. Dříve za 5 738 Kč.

Oslavte Mezinárodní den úsměvu, máte k tomu důvod: slevy nového nábytku až 67 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úsměv vám sluší, a ať ho máte ještě větší, připravili pro vás k jeho světovému svátku u MT-nábytek speciální slevy ve výši až 67 %. Rozveselí vás prostorná sedačka se slevou přes 8 tisíc? Nebo útulná ložnice levnější o více než 15 tisíc? A co atraktivní obývák, zlevněný o nevídaných 25 tisíc korun? Vybírejte z 9 a půl tisíce kousků do každého interiéru za více než úsměvné ceny. Ale rychle, vysmátá slevová akce trvá jen do 5. října!

Další články

Načítám