Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ruský ropný magnát Valentin Romanov, který je ředitelem singapurské divize ruské ropné společnosti Lukoil, si patřičně hýčká svou teprve osmnáctiletou manželku Elizavetu Adamenko. Naposledy ji potěšil bílým Bentleym, jehož cena podle britského Daily Mailu činila v přepočtu 26 miliónů korun. Nadšená teenagerka se hned novým dárkem pochlubila na sociálních sítích.

Romanov randí s pohlednou ruskou modelkou už od jejích čtrnácti let a letos v červenci došlo i na svatbu, uspořádali ji na francouzské Riviéře. Jejich románek začal před více než třemi lety, když se Adamenko odstěhovala ze svého rodného města Kansk na Sibiři. Dvojice, která společně žije v Singapuru, se zpočátku pochopitelně musela vypořádat s kritickými ohlasy na věkově nesourodé partnerství.

Dnes už se setkávají spíš jen s typickým odsuzováním, kdy někteří Elizavetu označují za zlatokopku, což ona sama samozřejmě odmítá a vše přisuzuje čisté lásce. Ráda se také o svém princi vyjadřuje na sociálních sítích: „Je úžasné rozumět si s druhým člověkem beze slov, jen pohledem na něj. Být milovaný je absolutně skvělá věc. Děkuji, miluji tě,“ zní například jedno z jejích vyznání.

Reklama

Další články

Načítám