Hlavní obsah
Článek

To je ona! Super.cz získal fotografii, která rozpoutala peklo ohledně nové knihy o Karlu Gottovi (†80). Publikace nazvaná Na cestách se slavíkem Jiřího Krušiny se na Bertramce nelíbila, zpěvák se od ní distancuje a snad poprvé za celou svou kariéru kvůli ní jde k soudu!

Na snímku přijímá Gott fanynky v šatně a z legrace si před nimi rozepíná poklopec. Autor ji do knihy dal proto, aby ukázal, že Mistr je člověk z masa a kostí a má rád humor, byť pro někoho možná trochu lechtivý. Jenže jemu nebo jeho okolí se po spatření snímku udělalo nevolno a knihu by nyní nejradši zakázal. Druhým důvodem má být předmluva od prezidenta Zemana, což se údajně pěvci také nelíbilo.

Podle mínění velké části čtenářů Super.cz za tím vším stojí Ivana a objevují se (nepotvrzené) zprávy o tom, že právě ona by skutečně měla být tím, komu se fotka nejvíc nelíbila, a proto se nyní Karel Gott ohání právníky.

Na úterním křtu autor zopakoval, že Karel Gott, jehož léta doprovázel i na jeho cestách do zahraničí, vždy o focení věděl, a že když si něco nepřál zvěčnit, fotografovi to dal najevo, a ten to vždy respektoval. Donedávna patřil Krušina k jeho favoritům, jeho snímky zpěvák používal pro svou propagaci a novinář proto nechápe, proč se nyní obhajuje porušením svých osobnostních práv. „Pevně věřím, že se vše vysvětlí a jednou se tomu s Karlem zasmějeme. Vážím si ho, kniha je velmi pozitivní, nic špatného v ní není, vždyť také původně vznikala jako překvapivý dárek k jeho narozeninám,“ uvedl.

Na křest nepřišly celebrity, které předtím účast přislíbily. Bály se, aby nebyly spojovány s něčím, s čím Karel Gott nesouhlasí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám