Hlavní obsah
Článek

Pro americkou modelku a příležitostnou herečku Shaunu Sand byl hvězdným obdobím rok 1996, kdy se stala Playmate a zároveň manželkou herce Lorenza Lamase (58), známého seriálového ‚Odpadlíka‘. S ním má také tři dcery - devatenáctiletou Alexandru, sedmnáctiletou Victorii a patnáctiletou Isabellu. Dnes je Shauně pětačtyřicet, ale figuru má stejně senzační jako v době, kdy fotila pro Playboy a děti ještě neměla žádné...

Blondýnka, která naposledy účinkovala ve třech sériích pořadu Hollywood Girls (v letech 2012 - 2014), se s manželem Steviem Simpsonem vydala na pláž v Malibu. Zatímco ona se věnovala typicky ženským aktivitám, jako je opalování, telefonování a občasné opatrné svlažení v moři, Stevie jako profesionální surfař chytal vlny, a to zřejmě tak vehementně, až si zlomil prkno.

Simpson je přitom jejím již čtvrtým manželem. S Lamasem vydržela nejdéle, celých šest let, další svazky s Romainem Chaventem a Laurentem Homburgerem už byly výrazně kratší. Pohledného surfaře si Sand brala teprve loni, ale třeba to tentokrát skutečně bude ten pravý.

Reklama

Další články

Načítám