Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec David Gránský (32) je v posledních měsících na roztrhání. Momentálně hraje v seriálu Ohnivý kuře a působí v show Tvoje tvář má známý hlas.

Nabídku na účast v soutěži Pevnost Boyard však nemohl odmítnout a stal se součástí hvězdného týmu ve složení Lucie Šilhánová, Ondřej Havel, Nikol Švantnerová a Michal Janotka.

Na Gránského čekalo i zejména pro ženy nepopulární setkání s hady. To ho sice polekalo, ale jinak k žádné hysterii nedošlo. Horší to bylo u bungee jumpingu, kde Gránský musel překonat strach z výšek. Na jeho výkony v Boyardu se podívejte ve videoukázce.

„Měl jsem dvě disciplíny se zvířátky, to ale nebyl problém. Měl jsem taky hady, to bylo i fyzicky náročný, a pak jsem měl největší bombu, za kterou jsem rád, byla to pecka – bungee jumping. Já to měl zadarmo a ještě na Boyardu. Pak už jsem byl ve fázi, že i kdyby mi dali škorpióny a řekli: ‚Sežer to.‘ Tak bych řekl: ‚Tak jo, no,‘ “ nezapřel v sobě bojovnost Gránský.

„Já jsem odmítl nakoukávat díly Boyardu dopředu, než jsem sem jel, nechtěl jsem být nijak ve stresu, ale když jsme přijeli na pevnost, tak probíhala instruktáž, začali nám pouštět videa, a to jsem nechtěl vidět,“ přiznal určité obavy Gránský, který byl nakonec rád, že se Boyardu zúčastnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám