Hlavní obsah
Článek

Mezi známé osobnosti pokořující francouzskou pevnost byla vybrána i moderátorka Diváckých zpráv. Bývalá závodní plavkyně Lucie Šilhánová se kontaktu s vodou nevyhnula.

Díky sportovní minulosti se Lucie nemusela obávat fyzicky náročných úkolů. Plavání by zvládla levou zadní, ale při natáčení měla naopak za úkol nepřijít do kontaktu s vodou. Moderátorka se měla pro indicii doplazit po vratké plošině několik metrů nad hladinou. Stačilo pouhé zaváhání při udržení rovnováhy a skončila ve vodě, která rozhodně nepřipomínala koupání v Karibiku.

„Já jsem závodně plavala, a tam je člověk sám za sebe, takže jsem nikdy nebyla týmový hráč, nebo spíš jsem neměla možnost být týmovým hráčem. Pro mě to byla nová zkušenost a několikanásobná radost. Měla jsem jednu extrémně těžkou disciplínu, a to jsem se tam fakt rozbulela, protože jsem věděla, že to nemůžu nikdy dát. Nechtěla jsem to týmu zkazit, možná proto jsem byla i hysterická,“ zavzpomínala Šilhánová na natáčení, kde se setkala s Nikol Švantnerovou (31), Davidem Gránským (32), Ondřejem Havlem i kolegou z primáckého zpravodajství Michalem Janotkou.

Reklama

Další články

Načítám