Hlavní obsah
Článek

Přemýšlíte o levném a zároveň ekologickém vytápění? Pořiďte si pro nadcházející podzim a zimu krbová kamna Prity, se kterými již nebudete závislí na neustále zdražujícím se plynu a elektrické energii! Topení v krbových kamnech má řadu výhod, mezi které patří především nízké výdaje za vytápění, snadné ovládání a šetrnost k životnímu prostředí.

Teplo v celém domě bez vysokých výdajů za vytápění

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dřevo je ekologické a také ještě pořád ekonomické palivo, které se vyplatí. Topením dřevem v krbových kamnech tak budete šetřit přírodu i svoji peněženku! Pokud tedy hledáte krbová kamna, která budou výkonná a zároveň budou mít nízké pořizovací náklady, skvělým tipem jsou krbová kamna Prity W17 s teplovodním výměníkem, díky kterému můžete mít teplo v celém domě. Teplovodní výměník stačí pouze nainstalovat na stávající topnou soustavu.

Jak nainstalovat teplovodní výměník

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Takto docílíte tepla v každé místnosti, která má radiátor. U těchto krbových kamen je výměník situován do 3 svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z kamen. Součástí kamen je také litinový rošt. Na horní desce je umístěn čistící otvor. Přívod primárního vzduchu je regulovatelný přes popelník, sekundární vzduch oplachuje sklo.

Krbová vložka má vyšší výhřevnost nežli klasický krb

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud byste chtěli doma vytápět krbem, vyplatí se vám pořízení krbové vložky, která je o mnoho výhodnější nežli klasický krb. V krbové vložce totiž oheň zůstává uzavřený za skleněnými dvířky, což je o mnoho bezpečnější nežli otevřený oheň v místnosti. Díky krbové vložce také nedochází k nežádoucím tepelným ztrátám a lze takto docílit opravdu vysoké výhřevnosti. Krbová vložka tak dokáže výkon krbu několikanásobně zvýšit!

Snadné vytápění i vaření na chatě či chalupě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro chatu či chalupu vám mohou perfektně posloužit menší praktická krbová kamna Prity K1 Optima, která se svými malými rozměry hodí do každého prostoru. Stejně tak vám skvěle poslouží sporák na tuhá paliva, který vaši místnost příjemně prohřeje, a zároveň si na něm budete moci připravit něco dobrého k jídlu. Sporák Prity má dvě litinové varné desky, troubu s teploměrem a prosklené topeniště.

Další články

Načítám