Hlavní obsah
Článek

Jedna z našich nejúspěšnějších hereček Aňa Geislerová (48) už má za sebou premiéru filmu Anthropoid v Londýně i New Yorku.

Až teď, stylově na Den české státnosti 28. září, se válečné drama, které přibližuje jednu ze zásadních událostí československé historie, atentát na zastupujícího říšského protektora Reinharda Heydricha, dočkalo slavnostní premiéry v Praze.

Hvězda 50 odstínů šedi Jamie Dornan, který hraje ve filmu hlavní roli, tentokrát nedorazil, ale další představitel filmu Cillian Murphy si českou premiéru ujít nenechal.

Zatímco v USA Geislerová zářila v odvážných prosvítajících šatech, tentokrát vsadila na jistotu a oblékla si šaty, u kterých opravdu nehrozilo, že by odhalila víc, než by sama chtěla. Geislerové ale zřejmě bylo v kině horko, protože bohužel nezamaskovala velké koláče potu.

Červený outfit navíc zpocenou část těla ještě více zdůraznil. Geislerová není jedinou celebritou, které se stal podobný problém. Koláče potu v minulosti zradily například Martina Dejdara, Sašu Rašilova či David Prachaře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám