Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) přišla o další kšeft. A opět za tím stojí hitmaker Michal David (63), který ji před rokem z ješitnosti vyhodil z připravovaného muzikálu Kat Mydlář. David Monice totiž krátce po jejich usmíření před zraky kolegů v divadle slíbil titulní roli v připravovaném muzikálu Mata Hari. Minulý týden na oslavě Hany Zagorové tu samou roli před novináři věnoval své nové favoritce Kateřině Brožové (56). Z kuloárů je známo, že Kateřina s Monikou spolu od účinkování v muzikálu Noc na Karlštejně nemají právě idylické kolegiální vztahy.

„Ano, je to pravda. Kdysi mi Michal tuhle roli slíbil,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, kterou nyní podle naších informací bombardují všichni její přátelé a blízcí divadelní kolegové, kterým skladatelovo chování očividně vadí. Absolonová ale zůstává v klidu.

„Víte, že nejste první, kdo mi kvůli tomu volá? Všichni se mě na to ptají, ale já to neřeším. Nebyla to moje role a neměli jsme nic podepsané. Já mám nyní angažmá v Hudebním divadle Karlín a Michalovi přeju, aby se mu muzikál vyvedl,“ dodala Absolonová.

Reklama

Další články

Načítám