Hlavní obsah
Článek

Roky Eva Hrušková (64) a Jan Přeučil (87) ukládali své příjmy na účet, kde mělo jejich jmění růst. Herecký pár však naletěl podvodníkovi, kvůli němuž přišel o všechno.

Představitelce černobílé Popelky z roku 1969 zbyly jen oči pro pláč. S manželem teď musí počítat každou korunu. Přišli jsme o velkou částku peněz. Velkou. Takřka o všechno. Zbylo nám na účtu jen to, co jsme měli na měsíční poplatky. Všechno ostatní zmizelo,“ povzdechne si Hrušková v dnešním Top Star magazínu.

Přesnou částku sice neuvedla, ale přiznala, že šlo o sedmiciferné číslo. Hrušková a Přeučil před třemi lety naletěli podvodníkovi, který sice působil jako důvěryhodný člověk, ale od samotného počátku měl zálusk na jejich jmění. „Bylo to naší neopatrností, nepředvídavostí... Patří nám to,“ posteskla si Hrušková, která peníze už nejspíš nikdy neuvidí, přestože dotyčný už sedí za mřížemi.

Z tíživé situace herečce naštěstí pomohla její sestra Jana Yngland, známá vyhrocenými politickými názory. Ta ji v těžké situaci finančně založila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám