Hlavní obsah
Článek

Od včerejška patří Monika Absolonová (47) mezi hrdé čtyřicátnice! Kulatiny oslavila v divadle Studio DVA stylově koncertem, na kterém nemohli chybět její nejbližší. Poté, co Monika všechny fanoušky oblažila svým zpěvem, si své kulatiny dovolila i decentně zapít.

„Užila jsem si to. Myslím, že koncert se povedl a všechno dopadlo nad očekávání. Popili jsme s kamarády a dneska jsem si byla v divadle pro dárky a kytky, takže to tady doma vypadá jako v krematoriu. Což je mi vždycky líto, protože kdybych měla jednu kytku, tak si ji užiju. Takhle je to sice překrásný, ale za chvíli všechny zvadnou,“ svěřila Super.cz Monika s tím, že nestihá odpovídat na gratulace.

„Včera jsem odpovídala asi na sto dvacet zpráv. A dneska mi chodí další a další. Takže až na všechny odpovím, vybalím všechny dárky a uklidím, bude konec narozenin. Vidím to na zítřejší dopoledne,“ směje se zpěvačka, která už je zase v pracovním zápřahu.

„Musím se přiznat, že jsem měla teď docela frčák. Dotáčela jsem novou desku, nastupovala zpátky do Evity a učila jsem se písničky na koncert. Dneškem to ze mě ale spadlo. Je mi čtyřicet a už jsem velká holka,“ uzavřela se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám