Hlavní obsah
Článek

Když se loni ke konci roku dozvěděla o své nemoci, otočil se jí život naruby! Blízká přítelkyně a manažerka zpěvačky Dary Rolins (51) Eva Skallová (†36) včera pro mnohé nečekaně prohrála svůj nejtěžší životní boj. Ke strašákovi jménem rakovina se od začátku postavila čelem. O nemoci se nebála mluvit otevřeně v rozhovorech, nechala se fotit bez vlasů a do poslední chvíle neztrácela víru a naději v lepší zítřky.

S nemocí Eva bojovala odhodlaně. Od základu změnila svůj životní styl. Začala si užívat obyčejné okamžiky se svými nejbližšími, dcerou Charlottkou a přítelem Vaškem. A sršela pozitivní energií.

„Člověk nemůže rezignovat. Musí se o sebe starat. Snažit se být pěkný alespoň přes den. Zítra mi může být zle,“ řekla v jednom z rozhovorů pro web Pluska.sk, kde také přiznala, jak bojuje, když je jí nejhůře.

„Když je mi skutečně zle, tak jestli mám být upřímná, nevidím doprava, doleva. Člověk se omezí pouze na to fyzické utrpení. Nepřemýšlím, že se musím udržet na světě kvůli dceři. Musím to prostě přežít, aby mi bylo zase dobře,“ svěřila Eva s tím, že je připravena na vše.

„Poslouchám primáře, který je pro mě guru, kouzelník a spasitel. Neptám se na to, co nechci vědět. Myslím si, že se z toho vylížu. A že je přede mnou ještě dlouhá cesta. Bude velmi trnitá, velmi bolestivá. Dobojuju to zvesela. Ale jak dlouho? Nevím. Zbavím se toho úplně? Nevím,“ řekla v rozhovoru Eva s nadějí před pár měsíci. Osud si nakonec ale bohužel pospíšil a všechno zařídil jinak....

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám