Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože moderování nejrůznějších akcí není pro modelku a finalistku České Miss Kateřinu Votavovou ničím neznámým, tento rok se před ní otevřelo zcela nové pole, získala vlastní televizní pořad zaměřený na módu a další je na obzoru.

„Nikdy jsem ani nepomýšlela na to, že bych měla moderovat nějaký televizní pořad, a už vůbec ne svůj, takže když jsem dostala nabídku uvádět a připravovat Trendy, zaskočilo mě to, ale vrhla jsem se do toho po hlavě, protože výzvy já mám ráda,“ svěřuje se Katka.

Trendy bez limitu, tak se jmenuje pořad, který každý týden přináší novinky ze světa módních trendů. Ovšem nikoliv jen trendů z oblasti oblékání. „Říkala jsem si, že s módou bychom možná byli brzy hotoví, a protože trendy jsou všude kolem nás a ve všech oblastech, dáváme v pořadu rady doslova o všem, ať už se to týká toho, jak se oblékat nebo jaké závěsy letos frčí. Zaměříme se také na vaření, budeme potkávat zajímavé osobnosti, prostě nebudeme nudit ani sebe, ani diváky,“ směje se Katka.

Za moderátorskou parťačku dostala Katka od vedení Jihočeské televize, ve které pořad vzniká, moderátorku Irenu Mikschovou, se kterou si okamžitě sedly. „Obě jsme drndy,“ popisuje katka, takže zastavit jejich příval slov a vtipů je prý někdy pro režiséra složité. „Ale Irenka je pro mě velký vzor. Hodně se od ní z hlediska moderování učím.“

A že se učí pilně, to dobře dokládá i skutečnost, že Katka docela nedávno dostala nabídku moderovat na celostátní televizi pro mladé pořad, který bude zaměřený na poradenství spodního prádla. Volba je to přitom logická. Kateřina se totiž tímto druhem poradenství zabývá už dlouhé roky, má vlastní butik v Českých Budějovicích, a navíc patří mezi nejvyhledávanější české modelky právě pro focení kolekcí spodního prádla. „Vybrat si vhodné spodní prádlo, které dívkám bude sedět a ještě vyzdvihne jejich ženskost, je docela kumšt. Většina holek si kupuje špatnou velikost podprsenky, nebo se někdy drží při výběru příliš při zemi, a to bych ráda změnila. V prádle se máme cítit dobře a sexy. A to chci český holky naučit,“ říká Kateřina.

Reklama

Další články

Načítám