Hlavní obsah
Článek

Všechny tři děti zpěváka Michaela Jacksona jsou momentálně v teenagerském věku, ale každý z nich se s tímto složitým obdobím dospívání pere jinak. V tomto případě přidělává nejvíc vrásek na čele nejen jejich opatrovníkům, babičce Katherine a strýci Titovi, ale i celé rodině jediná dívka - osmnáctiletá Paris Jackson.

Nejstarší Michael Joseph Jackson známý jako Prince je bezproblémový a zodpovědný student, jemuž nevadí vzít ven mezi kamarády mladšího brášku Prince II přezdívaného Blanket. Dosud se mluvilo o třech dívkách v jeho životě, první láskou se stala jeho spolužačka Niki Berger, k níž se po letech opět vrátil, následovala kuvajtská princezna Remi Alfalah a blízko měl ještě k sympatické Nikitě Bess.

To aktuální výběr partnera jeho mladší sestry, která navíc trpí opakovaně se vracejícími depresivními stavy, je mnohem pikantnější. Paris Jackson to už téměř půl roku táhne s o osm let starším bubeníkem kapely Street Corps Michaelem Snoddym. Paris od té doby tráví veškerý volný čas buď na jejich pouličních koncertech, zevlováním po venku nebo v tetovacím salonu.

Reklama

Další články

Načítám