Hlavní obsah
Článek

Tohle zavání docela slušným skandálem! Jak Super.cz již informoval, o Karlu Gottovi (†80) vyšla fotografická kniha Na cestách se slavíkem, jenže Mistr se vztekl a podniká proti ní právní kroky. Chce ji přímo zakázat! To vyděsilo mnohé celebrity, které se měly zúčastnit křtu, a raději svou účast odvolaly. Hlasujte v anketě na konci článku!

Zpívat měl na akci Bohuš Matuš. „Děkuji vám za váš článek, zachránili jste mě. Samozřejmě na křest nemohu jít, když se kniha panu Gottovi nelíbí,“ zavolal nám. Stejně tak i Marcela Holanová.

„Chtěla jsem podpořit Karla, až od vás jsem se dozvěděla, že si tu knihu nepřeje. Samozřejmě se omluvím a nikam nepůjdu,“ řekla redaktoru Super.cz.

Další kmotři, kteří svou účast nakonec odvolali, byli Ladislav Štaidl nebo Jitka Zelenková. Některé lidi měl údajně obvolávat sám Mistr, jenže tuhle informaci samozřejmě nejde nijak ověřit.

Sám autor knihy celé pozdvižení nechápe. „Poté, co jsem zažil, už nikdy nechci mít nic společného s týmem pana Gotta. Vůbec nechápu, že se brání takhle pozitivní knize. Nikdy bych nenapsal nic špatného, píšu v ní pozitivně i o paní Ivaně. Něco mi říká, že by ten nápad s právníky nemusel být z jeho hlavy. Ale mohu se mýlit. Každopádně pevně věřím, že se to celé nějak vysvětlí a společně se tomu s Karlem Gottem zasmějeme. Celé mě to totiž strašně mrzí a nerozumím tomu,“ říká Jiří Krušina.

Ten řadu let zpěváka doprovázel po různých zahraničních cestách a fotil ho prý vždy s jeho souhlasem, takže prý nemůže být řeč o nějakém protiprávním vydání jeho fotografií, které nemají být za žádných okolností nijak dehonestující.

Co si myslíte o zákazu nové pozitivní knihy o Gottovi?
Neměla by vyjít, pokud si to vážně Mistr nepřeje
5,8 %
Bůhví, jestli za tím zase není Ivana
51,2 %
Může jít jen o nějaký Gottův rozmar
2,2 %
Neznám pozadí, nechci to posuzovat
40,8 %
Celkem hlasovalo 61376 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám