Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina známých žen se nevyhne otázce, zda si jedny šaty vzít do společnosti víckrát. V případě velké večerní je častou volbou její zapůjčení, v ostatních pak většinou odpovídají, že nemají problém obléknout jeden model dvakrát, třikrát, čtyřikrát... Zvlášť když je tak krásný jako zelené krajkové šaty Dolce & Gabbana moderátorky Kláry Doležalové a k nim sladěné lodičky stejné značky.

V na chlup stejném outfitu jsme ji poprvé viděli ve společnosti začátkem prázdnin a zvolila jej i na pondělní večírek Top Star magazínu. A věděla, co dělá.

Mezi povětšinou do černé, bílé, případně černobílé variace oblečenými kolegy z Primy i hosty vynikala barevností - to pak i Jitka Ježková, Andrea Košťálová či Kristýna Janáčková a všechny trumfla Nikol Kouklová v jasně žlutých šatech - a co si budeme povídat, i vzhledem k tomu, že ty dva Klářiny kousky stály téměř padesát tisíc korun, by byla velká škoda je po jednom vynesení nechat ležet ve skříni...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám